Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Лютий » 9 » КТС "У СВІТІ ПРОФЕСІЙ"
14:33
КТС "У СВІТІ ПРОФЕСІЙ"

          09.02.2015

           КТС “У СВІТІ ПРОФЕСІЙ”

 

  Гадаю, всі погодяться з тим, що вибір професії — це друге народження людини. Від того, наскільки ти влучно обереш свій життєвий шлях, залежатиме, яке місце ти посідатимеш у суспільстві. Саме з метою формування позитивного ставлення до професій, до людей праці та ознайомлення дітей з ринком професій у сучасному світі, в нашій школі 06.02. в рамках місячника професійного виховання відбулося “Свято професій” для учнів 2-4 класів. Варто відмітити, що підготували та провели свято самі четвертокласники. Веселі змістовні конкурси, в яких залюбки брали участь всі учні, яскрава наочність, музичне оформлення свята допомогли дітям розширити знання про існуючі професії, сприяли розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей школярів. Наприкінці свята кожна дитина на зернині написала мрію про майбутню професію, і всі разом засіяли “Ниву бажань”.

  Учні 5-11 класів активно долучилися до колективної творчої справи “У світі професій”. Кожен клас підготував рекламний буклет та театралізований захист своєї професії, звернувши увагу на її особливості, наголосивши на якості, якими повинна володіти людина, та вказавши навчальні заклади, де саме можна здобути дану професію. Кухар, лікар, тракторист, лісник, дизайнер одягу та екскурсовод — саме такі професії захищали учні, демонструючи свої як декламаторські, так і акторські здібності, винахідливість, креативність, кмітливість та гумор, завдяки яким конкурс пройшов змістовно і цікаво. Переможцями стали, вже третій рік поспіль, учні 9 класу. Друге місце вибороли учні 6 класу і на третьому місці класний колектив 11 класу.

Фото ви можете переглянути за наступним посиланням.

 

Переглядів: 578 | Додав: R1ckardo | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]