Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Лютий » 24 » ЗАВЖДИ ГОТОВІ ПІДТРИМАТИ Й ДОПОМОГТИ
21:20
ЗАВЖДИ ГОТОВІ ПІДТРИМАТИ Й ДОПОМОГТИ

           24.02.2015

           ЗАВЖДИ ГОТОВІ ПІДТРИМАТИ Й ДОПОМОГТИ

    

  Милосердя і доброта – два крила, на яких тримається людство. Ще з давньоруських часів благодійність була в традиціях нашого народу. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі і біді – це в характері нашого народу.

         Вчителі та учні нашої школи ніколи не залишаються байдужими до чужого горя. Ось і цього разу, дізнавшись про те, що у Львівській лікарні перебуває тяжкопоранений боєць АТО, наш земляк, Олексій Кондратенко (Червоний лан), одразу ж відгукнулися, зібрали та перерахували на банківську картку солдата 2240 гривень. А ще 23.02 учнівський колектив передав у ГО «Малинщина» листи та обереги солдатам, які несуть службу зараз на Сході нашої країни.

         Тож пам’ятаймо стару людську істину: «Якщо ти поділишся своїм теплом, своєю любов’ю зі світом, любов обов’язково повернеться до тебе».

 

Переглядів: 364 | Додав: Вч_математики | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]