Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Червень » 5 » ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР ДЛЯ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ
21:19
ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР ДЛЯ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ

          02.06.2015

          ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР ДЛЯ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ

     30 травня в нашій школі відбувся випускний вечір для одинадцятикласників.

     Випускний вечір - подія, яка символізує закінчення школи. У цей день зустрічаються світлі надії та смуток прощання. Адже приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрями дорослого життя. Позаду залишилася протоптана стежина до шкільного порогу й до болю знайома мелодія шкільного дзвінка, попереду – незвідана даль.

     Випускники щиро дякували всім, хто навчав, турбувався про них, створював затишок протягом 11 років. Разом з усіма присутніми за допомогою фотопрезентації пригадали цікаві моменти шкільного життя від 1 до 11 класу.  Випускники та усі присутні  на «Зоряному кораблі»,  який піднявши червоні вітрила, вирушили в казкову країну юності. Шлях його проліг морем дитинства з пристанями реальності, спогадів та надій.

     На прощання випускники подарували символічні зірочки:  дякуючи батькам за те , що усі роки були поряд, першій вчительці та класному керівнику – за мудрість,чуйність та доброту, учителям – за   підтримку і розуміння.

     Після цього під мелодію вальсу випускники разом із батьками закружляли в танці. Святкування продовжилося на Соборній площі, там були присутні випускники усіх  міських шкіл, де кращих учнів, батьків, директорів і вчителів нагородили грамотами та подяками. Випускники випустили в повітря кульки, як символ здійснення мрій, миру та процвітання рідної  держави.

     У добру путь!!!

Переглядів: 410 | Додав: Vidish | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]