Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2014 » Квітень » 9 » В УКРАЇНІ З'ЯВИЛИСЯ НОВІ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
21:52
В УКРАЇНІ З'ЯВИЛИСЯ НОВІ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

         04.04.2014

         В УКРАЇНІ З'ЯВИЛИСЯ НОВІ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

В Україні з'явилася патріотичні соцмережі "Друзі"

та Weua.info.

Друзі — українська патріотична соціальна мережа. Ресурс розробляє група фрілансерів-патріотів, яким небайдужа доля України. Створена 6 березня 2014 року. Інтерфейс сайту зовні нагадує Facebook. Однією з серйозних відмінностей є те, що основною мовою сторінки можна вибрати тільки українську мову. З часом адміністратори ресурсу збираються обмежити доступ до соціальної мережі користувачам з інших країн.

Weua.info — нова українська соціальна мережа , основною метою та завданням якої є об’єднання в Інтернет середовищі людей, яким є цікавою українська культура. Weua.info заснована ініціативною групою з числа програмістів та молодіжних громадських лідерів . Робота над сайтом розпочалась у вересні 2013 року. Сайт позиціонує себе соціальною мережею для молоді, об’єднаної ідеєю створення якісного, адекватного, інформативного та безпечного місця для спілкування. Однією з основних ідей сайту є гарантування найвищого рівня безпеки даних. Інтерактивна платформа з багатьма функціям, характерним для соціальних мереж такого типу. За допомогою сайту можна ділитись думками, спілкуватись з друзями, заводити нові знайомства, прослуховувати музику, переглядати відео та фотографії. Розробниками передбачено цікавий та зручний інтерфейс сайту, який поки доступний у мовних модифікаціях – українській та англійській.Також сайт наповнений багатьма приємними функціональними особливостями та новинками, зручність яких одразу ж оцінить користувач.

Посилання на соціальні мережі "Друзі": http://druzi.org.ua/

 та    Weua.info: http://weua.info/

Скріншоти головних сторінок:

Переглядів: 587 | Додав: direct | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]