Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Вересень » 18 » ПОСВЯТА В ГРОМАДЯНИ КРАЇНИ СОНЯЧНИХ ЗАЙЧИКІВ
14:46
ПОСВЯТА В ГРОМАДЯНИ КРАЇНИ СОНЯЧНИХ ЗАЙЧИКІВ

           18.09.2015
           ПОСВЯТА В ГРОМАДЯНИ КРАЇНИ СОНЯЧНИХ ЗАЙЧИКІВ

  Сьогодні напрочуд теплий сонячний день перегукувався із святковим настроєм школярів початкової школи, адже саме сьогодні другокласників прийняли до Країни Сонячних зайчиків. Щорічно у вересні учні 2-4 класів мають чудову нагоду поринути у світ казкових пригод героїв книги дитячого письменника Всеволода Нестайка «В Країні Сонячних зайчиків» та «Пригоди у Лісовій школі».

  Приємною несподіванкою для дітей стала поява на святі Пана Морока, Колька Колючки, Баби Яги, Бабая, Сонячного зайчика та Веснянки, які проводили з дітьми вікторини, конкурси.

  Перемогу та відповідно золоту веснянку одержали учні 2 –А класу, друге місце та срібну веснянку одержали учні 4 класу, третє місце і коричнева веснянка у третьокласників і на четвертому місці – 2-Б клас.

  Можливо, й не всі задоволені результатами конкурсів, проте гарний настрій, посмішки, позитивні емоції і приємні враження надовго залишаться у дитячій пам’яті.

Фото ви можете переглянути за цим посиланням.

 

Переглядів: 370 | Додав: Vidish | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]