Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2021 » Червень » 2 » ОСТАННІЙ ДЗВОНИК МАЛИНОВИЙ
15:10
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК МАЛИНОВИЙ

          02.06.2021

          ОСТАННІЙ ДЗВОНИК МАЛИНОВИЙ

У понеділок пролунав останній дзвінок у нашій школі, котрий сповістив нашим випускникам, що для них закінчився шкільний марафон, який тривав 11 років.

Яскраві, гарні, усміхнені та схвильовані вийшли востаннє 11класники на свято, що відбулося на подвір’ї школи. Слова вдячності й квіти учителям, запальний танок випускників, що об’єднав усю шкільну родину – все це залишиться у спогадах тих, хто був присутній на святі.

Востаннє зібралися у родинному колі випускники та їх батьки в стінах рідного класу, де класний керівник Корж Т.В. провела зустріч під назвою «День народження дорослого життя». Щирі побажання, згадки про дитячі роки, проведені у школі, цікаві завдання і, як і годиться, у день народження - торт зі свічками, які випускники разом задмухнули, загадавши бажання.

Окрема подяка учням 10 класу за чудову фотозону, яку вони приготували для випускників і для всіх бажаючих зберегти надовго у пам’яті ці чудові моменти.

Переглядів: 149 | Додав: Vidish | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]