Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Вересень » 14 » ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ
14:41
ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

           14.09.2015

           ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

    Народна мудрість стверджує: «Рухайся більше – проживеш довше». Неможливо з цим не погодитися, а тому щороку наш навчальний заклад активно долучається до відзначення Дня фізичної культури та спорту. Тож весь минулий тиждень було оголошено Олімпійським, і минув він у спортивних пристрастях.

      Серед учнів 3-5 класів у «Веселих стартах» перемогу здобули четвертокласники. На другому місці учні 5 класу, на третьому – 3 клас.

      Змагання серед інших класів проходили в три етапи: настільний теніс, волейбол, баскетбол. У триборстві між 6-7 класами сильнішими виявилися учні 7 класу; між 8-9 класами перемогу здобули учні 8 класу, а в змаганнях збірної школи і 11 класу перемогла збірна школи.

    Родзинкою Олімпійського тижня стали змагання збірної школи та збірної випускників минулих років, які відбулися у п’ятницю. Ця подія зібрала на шкільному стадіоні і об’єднала на лавах вболівальників всіх: і вчителів, і учнів, і випускників.

      Боротьба була напруженою, технічною і видовищною, у ній переплелися досвід старшого покоління і юнацький запал. Жага до перемоги була неабияка у обох команд. Проте, як відомо, у кожних змаганнях є переможець, і цього разу фортуна посміхнулася нашим гостям: Сукмановій Ларисі, Паршакову Олександру, Гордієнку Сергію, Сукманову Андрію та Цигану Євгенію.

    Після закінчення змагань обидві команди подякували одна одній за гру, а випускники звернулися до учнів з побажаннями успіхів, добра, а також подарували школі м’ячі та персональний подарунок кожному учаснику команди.

     Дякуємо нашим випускникам за справжнє свято спорту, за приємні емоції і гарні враження. Сподіваємось, що це буде початком нової гарної традиції, якою пишатиметься наша школа.

 

 

Фото ви можете переглянути у розділі фотографії, або за цим посиланням.
Переглядів: 422 | Додав: Vidish | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]