Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2014 » Жовтень » 9 » МАНДРІВКА КНИЖКОВИМ МІСТОМ
14:30
МАНДРІВКА КНИЖКОВИМ МІСТОМ

                     08.10.2014

        МАНДРІВКА КНИЖКОВИМ МІСТОМ

08.10.14 в рамках місячника шкільної бібліотеки відбувся бібліотечний урок-посвята в читачі учнів 2 класу “Мандрівка книжковим містом”.

Діти зацікавленим поглядом роздивлялись виставкові стелажі: ”Чарівний світ казок”, “Тварини і рослини України”, “Світиться Шевченкова зоря” та інші.

Учні дізнались, що означає і звідки походить слово бібліотека, за яким принципом розміщені в ній книжки, підручники, газети і журнали та процедуру видачі і повернення художньої літератури.

Другокласники всі вийшли з бібліотеки задоволені, жваво обговорюючи почуте та обмінюючись враженнями. Тож маємо надію, що вони потоваришують з книгою на все життя і будуть активними читачами, адже саме про тих, хто читає і про значення книги в житті людини так сказав видатний український письменник І. Франко: “ Книги — морська глибина, хто в них пірне аж до дна, той хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить”.

Переглядів: 372 | Додав: R1ckardo | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]