Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Травень » 8 » ЕКОЛОГІЧНИЙ МІСЯЧНИК
13:48
ЕКОЛОГІЧНИЙ МІСЯЧНИК

             07.05.2015

             ЕКОЛОГІЧНИЙ МІСЯЧНИК

     З метою формування ціннісного ставлення учнівської молоді до природи з 01.04 по 30.04 2015 року у Малинській ЗОШ І-ІІІ ст. №6 пройшов екологічний місячник, протягом якого були проведені заходи, спрямовані на підвищення загального рівня екологічних знань, набуття практичних навичок поведінки у природі, формування позитивного ставлення до об’єктів живої природи.

      Класними керівниками було проведено тематичні виховні години. Учні та вчителі школи взяли активну участь у  благоустрої території школи в рамках акції “Школа — наш рідний дім, ми — господарі в нім”. 

       Малюнки учнів початкових класів (2-4) були представлені на виставці “Природа очима дітей”. Найактивнішим учнівським колективом  визнано 3 клас. У рамках місячника серед 5-6 класів  проведений конкурс казки “У гостях у Пані Природи”, у якому учні показали свої творчі здібності. Найактивнішими були учні 6 класу (І місце), а найкращим казкарем став Ігнатенко Андрій. Під час віртуальної подорожі “Природоохоронні території України”  учні 6-8 класів спробували свої сили у ролі екскурсоводів. Отримані знання школярі зможуть використати на уроках географії та біології. Перемогу здобули учні 7 класу. За результатами конкурсу ерудитів, який проходив серед учнів 9-11 класів, кращими знавцями визнано 10 клас (І місце).

      Учні 5 -11 класів у конкурсі “Екологічне дерево” продемонстрували творчий підхід до покращення екології у нашому місці. Переможцями конкурсу визнано:

1 місце — 10 клас

2 місце — 9 клас

3 місце — 11 клас

      Екологічний місячник показав розуміння цінності збереження здоров’я довкілля як основи збереження здоров’я людини в нім, прагнення розвивати інтерес до екологічних знань та гуманне ставлення до  довкілля.

Переглядів: 408 | Додав: Vidish | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]