Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Травень » 29 » ДЕНЬ ШКОЛИ
19:26
ДЕНЬ ШКОЛИ

              29.05.2015

              ДЕНЬ ШКОЛИ 

        28 травня наша шкільна родина святкувала День школи. Це традиційне свято, яке дає можливість усім учням, учителям, батькам зібратися в одному дружньому  колі й весело відпочити під час розважальної програми “Ура! Канікули!”

         По її завершенню на всіх чекала урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу “Учень року -  2015”. У цьому році переможців було визначено у таких номінаціях: “Артист року” (Гриневич Іванна), “Декламатор року” (Горленко Олена), “Соліст року” (Богданова Любов), “Умілі руки року” (Мороз Яна), “Відкриття року” (Мельниченко Іван), “Спортсмен року” (Фролов Микита), “Лідер року” (Ігнатенко Євгенія), “Ерудит року” (Богданов Андрій), “Художник року” (Гуменюк Ірина), “Учень року” (Видиш Вероніка та Богданова Любов), “Клас року” (учнівський колектив 3 та 10 класів). Усі переможці одержали від своїх наставників Дипломи та цінні подарунки. Тих, хто не стали переможцями, але були активними у житті школи, відзначили Подяками.

         Багато теплих слів та пісень звучало на адресу учнів, які своїми здібностями, умінням, працею досягають успіхів та крок за кроком наближаються до вершини Олімпу, прославляючи рідну школу та захищаючи її честь на олімпіадах з базових дисциплін, у спортивних змаганнях та творчих конкурсах.

         Родзинкою свята і приємним сюрпризом для всіх присутніх став виступ нашого випускника, переможця Всеукраїнського конкурсу “Закарпатський едельвейс”, Карпенка Владислава, який просто зачарував всіх своїм милозвучним  співом, подарувавши хвилини насолоди.          Наприкінці свого виступу Владислав звернувся до вчителів зі щирими словами подяки за ті знання, які вони дали хлопцеві, за виховання і за те, що саме вони були першими, хто розгледів у ньому талант і розвивали його майстерність та потяг до прекрасного.

         Тож вітаємо всіх переможців конкурсу “Учень року - 2015” та  зичимо їм не зупинятися на досягнутому, а впевнено крокувати вперед, долаючи труднощі на своєму шляху. Нових перемог та нових звершень вам всім!  

Фото ви можете переглянути у розділі фотографії, або за цим посиланням.
Переглядів: 398 | Додав: Vidish | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]