Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2015 » Травень » 12 » ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
13:36
ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

             09.05.2015

             ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

      Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день назавжди залишиться для нас затьмареним гіркотою втрат і осяяний сонцем Перемоги.

     Традиційно весь учнівський та педагогічний колектив нашої школи 9 травня вшановує пам’ять тих, хто ціною власного життя та здоров’я зупинив нацистське нашестя.

     Цього року у кожного учасника мітингу майоріла на грудях квітка мак — європейський символ пам’яті жертв Другої світової війни. Як ніколи голосно і дзвінко співали діти і дорослі Гімн нашої держави, відчуваючи себе єдиною сім’єю, єдиною родиною.

      Всі присутні схилили голови в журбі й задумі, коли декламували вірші наші учні. Їх слова проникали глибоко в душу, зворушуючи до сліз. Стискалось у грудях серце, коли згадували бійців, які воюють на Сході нашої країни, бо всі ми зараз, як ніколи, прагнемо, щоб швидше настав на нашій землі довгожданий мир і спокій, злагода і порозуміння. Переконані, що так воно і буде, адже українці — сильний і мужній народ, а Україна — єдина і неподільна!
 

 

Переглядів: 387 | Додав: Вч_математики | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]