Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6

                 11603 м. Малин вул.Городищанська 140, тел.(04133) 51253,e-mail: gorodiche@ukr.net                          http://school6malin.at.ua/


Малинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 - Кожен край має свій звичай
Головна » 2014 » Квітень » 3 » ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
13:59
ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

          03.04.2014

          ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

  

   Протягом навчального року в школі активно проводилися заходи, присвячені питанням цивільного захисту та безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу. Підсумком цієї підготовки стало проведення 3 квітня Дня цивільного захисту. Захід відкрив директор школи Рипік О.А., який наголосив на значимості проведення «Дня ЦЗ».
   День ЦЗ розпочався з відкритих уроків в усіх класах по тематиці з пропаганди знань безпеки життєдіяльності людини та основ здоров'я, дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. У вестибюлі школи були оформлені виставки малюнків учнів та стіннівок за тематикою БЖ та ЦЗ. Учні змогли переглянути відеофільми та кліпи на тему безпеки життєдіяльності.
   Проведено також практичне навчання згідно ввідної «Пожежа в школі» та евакуація вчителів, учнів, працівників з приміщення навчального закладу, що забезпечило успіх і високий рівень проведення Дня ЦЗ.
   На підведенні підсумків директор школи відмітив, що День ЦЗ був підготовлений та проведений на високому рівні і подібні заходи вкрай необхідні, оскільки це дає змогу нашій молоді бути більш підготовленими, а отже, більш захищеними від надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 507 | Додав: R1ckardo | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]